Puppies » Puppy Middag Quiny - Nest D : 25 juli 2009

We hebben standaard zaterdag 25 juli 2009 weer onze puppy middag gehad, die weer zeer geslaagd genoemd mag worden. Wat waren de baasjes weer blij dat ze hun pup in de armen konden nemen.

Iedereen leefde naar deze middag toe om weer met hun pup te kunnen knuffelen en ook de andere baasjes van de broertjes en zusjes te leren kennen.

Dankzij het mooie weer hebben we zelfs 2 keer van de buitenplaats gebruik kunnen maken, dus dat was dubbel genieten.

Alleen jammer dat de baasjes van Jamy wegens vakantie niet aanwezig konden zijn, maar ook Jamy werd die middag op voortreffelijke wijze in de groep meegenomen.

Er werd op de puppy middag tekst en uitleg gegeven over de verzorging van de Collie en ook langs deze weg nog een bedankje naar Ton en Gerry van Tongeren die bij de bevalling van het nestje aanwezig waren en een goede helpende hand hebben gegeven, 2 handen zijn te weinig om een nestje ter wereld te brengen.

Chanel moest weer het onderspit delven en was weer het haasje die op de verzorgingstafel werd geknipt en gekamd zodat iedereen kon zien hoe het moest gebeuren.

Ook waren er andere collie’s aanwezig, Chanel, Quiny en Sheila en Wilson met zijn bijna 6 maanden een pup van Chanel, Ziggy die zijn jonger broertje Blue kwam bewonderen en Senna die naar haar nieuwe vriendin Angel kwam kijken.

Helaas moesten de baasjes hun pup na 3 uur weer met heimwee achter laten, maar in het vooruitzicht dat ze na 2 weken een heel goed baasje voor hun pup zullen zijn en de zorg dan helemaal overnemen.

Wij, Ton en Elly, willen iedereen bedanken voor de mooie onvergetelijke middag die we met jullie allemaal hebben gehad.


Klik hier om de foto's van de middag te bekijken.

We hebben ook een aantal filmpjes van het gebeuren:
Klik hier om deze te bekijken.Klik hier om de stamboom van de puppies te zien.
Klik hier om het nest te zien.