Puppies » Puppy Middag Quiny - Nest B : 7 juni 2008

Zaterdag 7 juni hebben we onze tweede Puppy-Middag gehad die wederom een succes was alle aspirant pupkopers waren aanwezig en nog enkele andere ge´nteresseerden.
Er werd door de fokker tekst en uitleg gegeven over de verzorging en voeding en Chanel was wederom van de party om zich door haar baasje te laten vertroetelen met knippen en borstelen.
Verder ook een dank van uiting naar Ton van Tongeren die ook bij dit nestje aanwezig was tijdens de bevalling van de pups.

Ook waren er een 3 tal pups van Chanel aanwezig die op dit moment 8 maanden zijn en die veel bewondering hadden tijdens de Puppy-Middag en heel goed met de puppen overweg konden.
Van deze kant willen wij ook iedereen bedanken dat jullie aanwezig waren en het voor ons een geslaagde middag hebben gemaakt en waarvan wij zeker weten bij een volgend nestje zal er wederom een Puppy-Middag plaats vinden waar we ook weer met plezier naar terug kijken.
Verder staan hier ook enkele foto's bij die we doorgestuurd hebben gekregen, van Christine en Johan de nieuwe baasjes van Tri-color reu Ziggy en een filmpje van de nieuwe baasjes Debby en Vincent van Tri-color reu Quinten.
Bedankt iedereen voor de geslaagde middag!

Klik hier om onze foto's te bekijken.
Klik hier om de foto's van Christine & Johan te bekijken.

We hebben ook twee filmpjes van het gebeuren:
Klik hier om ons filmpje te bekijken.
Klik hier om het filmpje van Debby & Vincent (nieuwe baasjes van Quinten) te bekijken.

Klik hier om de stamboom van de puppies te zien.
Klik hier om het nest te zien.